In de loop van deze week worden de leveranciers die hebben meegewerkt of die ook bepaalde producten verkopen toegevoegd aan de desbetreffende pagina. Hierbij wordt voor de ambassadeurs direct de juiste link naar hun productpagina geplaatst.
Voor vragen en reacties kunt u terecht bij de Olga Kuiper.

Beton & Terrazzo werkbladen

Uit KeukenWiki

Lichtgewicht Beton werkbladen[bewerken | brontekst bewerken]

Een werkblad van beton is hip en wordt geliefd door klanten die van een industriële, sobere en robuuste uitstraling houden. Een werkblad van “normaal” beton wordt niet in deze keukenwiki besproken omdat er erg veel nadelen aan kleven. Tegenwoordig zijn er op beton-gelijkende werkbladen op de markt met veel betere eigenschappen dan het gewone beton. In deze keukenwiki zullen we daarvan een variant, Lichtgewicht Beton werkbladen bespreken.

Terazzo werkbladen[bewerken | brontekst bewerken]

Een werkblad van terrazzo is ijzersterk en onverwoestbaar. We kennen het van de keuken van vroeger in landelijke/boeren stijl. Terrazzo is dan ook meer dan korrels en stenen die bijeengehouden worden door cement. De kleur die men toevoegt aan het cement, de soort stenen die men kiest en de manier van slijpen en afwerken bepalen de uitstraling van het eindproduct. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kan men kan bijvoorbeeld de stenen vervangen door glas of schelpen. In deze keukenwiki bespreken we vooral de eigenschappen van terrazzo werkbladen.