KeukenWiki:Hoofdpagina/Ontwerp01

Uit KeukenWiki
Deze pagina is in ontwikkeling. Binnenkort wordt er een nieuwsbrief verzonden. Daarnaast krijgen alle leveranciers die hebben bijgedragen aan de KeukenWiki een vernoeming op deze pagina. 

Welkom

Welkom op de KeukenWiki. Hier vindt u hét naslagwerk voor zowel de beginnende als voor de geroutineerde keukenadviseur. De Keukenwiki is een initiatief van INretail in samenwerking met de leveranciers en retailers uit de keukenbranche. Deze kennisbank bevat onafhankelijke productinformatie en heeft als doel de keukenverkoper de kans te bieden zichzelf deskundiger te maken. Zodra u de informatie uit deze wikipedia voldoende hebt doorgenomen, bieden we u de mogelijkheid om een toets af te leggen waarvoor een certificaat behaald kan worden.

Kosten

De kosten voor jouw inlogcode met toegang tot de 4 toetsen en 4 certificaten bedragen €40,- excl. BTW. INretail leden krijgen 10% korting. Bij afname vanaf 50 stuks gelden er speciale tarieven. De inlogcode blijft 3 maanden geldig zodat je voldoende tijd hebt om de toets te halen. Zie hiervoor ook de site van INretail!


Toets

De keukentoets kan per wikionderwerp (Keukenapparatuur, Keukenkasten, Keukenwerkbladen en Keukenaccessoires) worden afgelegd.

Meer weten

Meer weten en vragen over het verkrijgen van een inlogcode voor de keukentoets: keukenwiki@inretail.nl of bel met

Bert-Jan van der Stelt (06-51 811 876) of Olga Kuiper (06-51 49 53 67)

Keukenapparatuur compilatie325px.png

Keukenapparatuur

De meeste consumenten kiezen voor een keuken met inbouwapparatuur, waar het in deze wikipedia met name over gaat. Inbouwapparatuur heeft door zijn snelle technologische ontwikkelingen altijd de vernieuwing gebracht in de keuken. De nieuwste snufjes spelen goed in op de veeleisende consument van vandaag. Het is belangrijk dat u als verkoper goed op de hoogte bent van de mogelijkheden van apparaten zodat u uw advies exact kunt afstemmen op de wensen van de klant. In deze wikipedia praten we met name over de volgende inbouwapparatuur:

Lees verder

Keukenkasten compilatie325px.png

Keukenkasten

De keukenkast dient nog steeds als berging van voorraad, serviesgoed, keukengerei of als behuizing van keuken-inbouwapparatuur. Echter de ontwikkelingen op dit gebied, zoals de verscheidenheid aan modellen, de al dan niet, extra brede ladekasten met handige opbergaccessoires en de vele bewegings-systemen waardoor het openen van deuren en lades vanzelf lijkt te gaan, zorgen ervoor dat de keukenkast de laatste decennia een ware metamorfose heeft ondergaan. De consument heeft echt wat te kiezen! Een taak met grote toegevoegde waarde voor u om de klant hierin wegwijs te maken.

Lees verder

Keukenwerkbladen compilatie325px.png

Keukenwerkbladen

Het werkblad is de afdekking die op de onderkasten van een keukenblok wordt geplaatst, zodat erop gewerkt kan worden. Samen met het spoelcentrum vormt een werkblad het aanrecht. Belangrijk bij de keuze van een werkblad is het materiaal waarvan het is gemaakt, omdat de verschillende eigenschappen van de materialen bepalend zijn voor het gebruik. De eigenschappen tezamen met de uitstraling en het budget van de klant bepalen uiteindelijk de keuze van het werkblad. Globaal hanteren we onderstaande indeling in werkbladen:

Lees verder

Keukenaccessoires compilatie325px.png

Keukenaccessoires

Bij de aankoop van een keuken zijn keukenaccessoires nog weleens een sluitpost waarop bezuinigd wordt terwijl het voor veel comfort voor de klant kan zorgen. Door alle mogelijkheden te kennen en te bespreken, kunt u de koper gefundeerd laten kiezen welke systemen echt nodig zijn om zodoende aansluiting te vinden bij zijn wensen in relatie tot zijn budget. Veel verkochte accessoires zijn:

Lees verder

Hoofdpagina Nieuwsbrief325px.png

Nieuwsbrief

Binnekort wordt de eerste nieuwsbrief verzonden. Houd deze pagina hiervoor in de gaten!

Ambassadeurs van de KeukenWiki

De Keukenwiki is een initiatief van INretail in samenwerking met de leveranciers en retailers uit de keukenbranche.


Bedrijfsnaam

Kleine omschrijving.

Bedrijfsnaam

Kleine omschrijving.

Bedrijfsnaam

Kleine omschrijving.

Bedrijfsnaam

Kleine omschrijving.

Bedrijfsnaam

Kleine omschrijving.

Bedrijfsnaam

Kleine omschrijving.

Edit deze pagina