KeukenWiki:Keukens

Uit KeukenWiki
Header keukens.jpg

Portaal Keukens

Welkom op de portaal pagina Keukens. Hier vindt u hét naslagwerk voor zowel de beginnende als voor de geroutineerde keukenadviseur. De Keukenwiki is een initiatief van INretail in samenwerking met de leveranciers en retailers uit de keukenbranche. Deze kennisbank bevat onafhankelijke productinformatie en heeft als doel de keukenverkoper de kans te bieden zichzelf deskundiger te maken. Zodra u de informatie uit deze wikipedia voldoende hebt doorgenomen, bieden we u de mogelijkheid om een toets af te leggen waarvoor een certificaat behaald kan worden. Klik hier om deze toets per wikionderwerp (Keukenapparatuur, Keukenkasten, Keukenwerkbladen en Keukenaccessoires) af te leggen.
Ga naar de Keukentoets!

Meer weten en vragen over het verkrijgen van een inlogcode voor de keukentoets: keukenwiki@inretail.nl of bel met Bert-Jan van der Stelt (06-51 811 876) of Olga Kuiper (06-51 49 53 67)


Uitgelicht

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur compilatie.jpg

De meeste consumenten kiezen voor een keuken met inbouwapparatuur, waar het in deze wikipedia met name over gaat. Inbouwapparatuur heeft door zijn snelle technologische ontwikkelingen altijd de vernieuwing gebracht in de keuken. De nieuwste snufjes spelen goed in op de veeleisende consument van vandaag. Het is belangrijk dat u als verkoper goed op de hoogte bent van de mogelijkheden van apparaten zodat u uw advies exact kunt afstemmen op de wensen van de klant. In deze wikipedia praten we met name over de volgende inbouwapparatuur:

Lees verder

Keukenkasten

Slide01 compilatie.jpg

De keukenkast dient nog steeds als berging van voorraad, serviesgoed, keukengerei of als behuizing van keuken-inbouwapparatuur. Echter de ontwikkelingen op dit gebied, zoals de verscheidenheid aan modellen, de al dan niet, extra brede ladekasten met handige opbergaccessoires en de vele bewegings-systemen waardoor het openen van deuren en lades vanzelf lijkt te gaan, zorgen ervoor dat de keukenkast de laatste decennia een ware metamorfose heeft ondergaan. De consument heeft echt wat te kiezen! Een taak met grote toegevoegde waarde voor u om de klant hierin wegwijs te maken.

Lees verder

Keukenwerkbladen

Slide01 werkbladen compilatie.jpg

Het werkblad is de afdekking die op de onderkasten van een keukenblok wordt geplaatst, zodat erop gewerkt kan worden. Samen met het spoelcentrum vormt een werkblad het aanrecht. Belangrijk bij de keuze van een werkblad is het materiaal waarvan het is gemaakt, omdat de verschillende eigenschappen van de materialen bepalend zijn voor het gebruik. De eigenschappen tezamen met de uitstraling en het budget van de klant bepalen uiteindelijk de keuze van het werkblad. Globaal hanteren we onderstaande indeling in werkbladen:

Lees verder

Keukenaccessoires

Keukenaccessoires compilatie.jpg

Bij de aankoop van een keuken zijn keukenaccessoires nog weleens een sluitpost waarop bezuinigd wordt terwijl het voor veel comfort voor de klant kan zorgen. Door alle mogelijkheden te kennen en te bespreken, kunt u de koper gefundeerd laten kiezen welke systemen echt nodig zijn om zodoende aansluiting te vinden bij zijn wensen in relatie tot zijn budget. Veel verkochte accessoires zijn:

Lees verder
Activiteit

Nieuwste artikelen

Laatst gewijzigde artikelen

Aangevraagde artikelen
{{#dpl: uses = Sjabloon:Keukens count = 10 addeditdate = true userdateformat = d/m/y ordermethod = firstedit order = descending namespace =

}}

{{#dpl: uses = Sjabloon:Keukens count = 10 addeditdate = true userdateformat = d/m/y ordermethod = lastedit order = descending namespace =

}}

{{#dpl: count = 10 linksfrom = WoonWerkWiki:Gewenste artikelen/Keukens openreferences = yes ordermethod = none noresultsheader = Nog geen artikelen aangevraagd. Vraag artikelen aan via WoonWerkWiki:Gewenste artikelen. namespace =

}}Index

Onderwerpen

Keukens

Keukenapparatuur

Keukenkasten

Keukenwerkbladen

Keukenaccessoires


Bronnen
Deze Keukenwiki is mede tot stand gekomen in samenwerking met onder andere: BSH Groep [1], Dekker Zevenhuizen [2], Novy Nederland [3], Kemie [4], Tristar Keukens [5], Doeco [6], Electrolux [7], Blum [8]