In de loop van deze week worden de leveranciers die hebben meegewerkt of die ook bepaalde producten verkopen toegevoegd aan de desbetreffende pagina. Hierbij wordt voor de ambassadeurs direct de juiste link naar hun productpagina geplaatst.
Voor vragen en reacties kunt u terecht bij de Olga Kuiper.

Qi

Uit KeukenWiki

Qi (spreek uit: chi) staat voor voor de energieoverdracht van lage vermogens (tot 5 Watt) over een afstand tot 4 cm.

Draadloos opladen[bewerken | brontekst bewerken]

Draadloos opladen is een proces waarbij elektrische energie via een magnetisch veld wordt getransporteerd tussen twee objecten, waardoor geen bekabeling benodigd is voor de energieoverdracht. Dit proces is mogelijk door inductie (inductieve koppeling) en wordt hoofdzakelijk gebruikt om batterijen van bijvoorbeeld smartphones of tablets op te laden.

In het het deksel[bewerken | brontekst bewerken]

Voor in de keuken zijn er stopcontacten voor in het werkblad met in het deksel een Qi draadloze oplader. Wanneer de smartphone of tablet op het deksel ligt wordt deze draadloos opgeladen. Ook zijn er losse Qi opladers voor inbouw in het werkblad.

Onzichtbaar[bewerken | brontekst bewerken]

Onzichtbaar is de Qi draadloze oplader die onder het oppervlak van het werkblad wordt ingefreesd. De smartphone of tablet wordt opgeladen door deze op de plek te leggen waaronder deze "infrees Qi lader" is ingebouwd.Ga terug naar het onderwerp Keukenverlichting als je hier nog meer over wilt weten.