Categorie:Keukenkasten

Uit KeukenWiki
Versie door Ilonka (overleg | bijdragen) op 1 mrt 2021 om 13:04
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

De keukenkast dient nog steeds als berging van voorraad, serviesgoed, keukengerei of als behuizing van keuken-inbouwapparatuur. Echter de ontwikkelingen op dit gebied, zoals de verscheidenheid aan modellen, de al dan niet, extra brede ladekasten met handige opbergaccessoires en de vele bewegings-systemen waardoor het openen van deuren en lades vanzelf lijkt te gaan, zorgen ervoor dat de keukenkast de laatste decennia een ware metamorfose heeft ondergaan. De consument heeft echt wat te kiezen! Een taak met grote toegevoegde waarde voor jou om de klant hierin wegwijs te maken.

Eigenschappen

In een keukenkast wordt voorraad, serviesgoed of keukengerei opgeborgen. Het kan ook dienen als behuizing voor keuken-inbouwapparatuur. De keuze hiervoor is afhankelijk van het ontwerp en de wensen van gebruiker.

Uitstraling

De uitstraling van keukenkasten is geheel afhankelijk van de wensen van de klant. Er is veel variatie in keukenkastdeuren en kleuren. Verschillende termen komen hiervoor in aanmerking: landelijk, klassiek, stoer, modern, design, minimalistisch etc. etc.

Prijsniveau

Het prijsniveau van keukenkasten is geheel afhankelijk van de wensen en het te besteden budget van de klant.

Leveranciers

Deze pagina is mede tot stand gekomen met behulp van:


Edit deze pagina

Pagina’s in categorie "Keukenkasten"

Deze categorie bevat de volgende 7 pagina’s, van de 7 in totaal.