Nieuwsbrief/2022-04

Uit KeukenWiki

Weer nieuwe keukenwiki-ambassadeur per 1 januari 2023

Berbel Ablufttechnik GmbH zal zich per 1 januari 2023 aansluiten bij onze mooie lijst van 20 keukenwiki-ambassadeurs. Berbel die specialist is in afzuigtechniek, geeft aan dat kennisvergroting in onze keukenbranche hard nodig is om de professionaliteit te waarborgen. Welkom Berbel! Per 1 januari kun je hen vinden op onze homepage en onderaan de diverse productpagina’s van de keukenwiki.

Horen jullie ook thuis in de mooie rij van ambassadeurs? Neem dan vrijblijvend contact op met Olga Kuiper: olga@keukenwiki.nl

img-responsive

Wegens succes verlengd voor 2023: gratis toetsvouchers voor onze ambassadeurs!

Bron: toets-mij

Tijdens het online-overleg met onze ambassadeurs is besloten dat De Keukenwiki ook in 2023 toetsvouchers ter waarde van € 40,00 per stuk gratis ter beschikking stelt aan alle deelnemers van ambassadeurs. Ook zullen wij aan de studenten van het HMC en andere opleidingen onze toetsvouchers wederom gratis ter beschikking stellen in 2023. Het HMC leidt niet alleen keukenmonteurs op maar ook interieuradviseurs die kunnen doorgroeien naar keukenadviseurs: een mooie oplossing voor het tekort aan personeel in onze branche!

Oven reinigen

Dit is een vraag die niet elke klant stelt, maar waar elke klant mee te maken krijgt die een oven aanschaft: hoe makkelijk en grondig kun je deze oven schoon krijgen? Als je dan kijkt naar de ingebouwde functionaliteit van een oven, zijn dit de drie meest voorkomende manieren: pyrolyseoven, katalyse en hydrolyse. Ieder van deze methodes heeft een verschillend prijskaartje, maar verschilt ook hoe effectief ze werken. Pyrolyse is het meest effectief en is ook het duurst. Het is goed om dit door te nemen in je adviesgesprek; de klant zal je dankbaar zijn!

Lees meer ...

Oven-reinigen.png

De keuken goed verlicht

Verlichting-keuken.png

Verlichting in de keuken is tegenwoordig vrijwel altijd ledverlichting en met een goede reden! Er zit een enorm verschil in opbrengst. Een ledlamp verbruikt bij dezelfde lichtopbrengst maar 15% van de energie van een gloeilamp en is bovendien circa 9 maal zuiniger dan een halogeenlamp. Ledverlichting heeft een levensduur van maar liefst 20 tot 50.000 branduren. Ga je uit van 35.000 branduren, en de verlichting staat iedere dag – zomer en winter – 4 uur aan, dan hoef je hem pas over 24 jaar te vervangen. De meeste led verlichting kun je dimmen. Dat kan op maar liefst 6 verschillende manieren. Welke?

Lees meer ...

Bestek- en lade indelingen: onderscheidend

In veel keukenontwerpen wordt gebruik gemaakt van een standaard kunststof bestekindeling. Functioneel en het doet wat het doen moet, maar nauwelijks bijzonder te noemen. Er is echter veel meer mogelijk waarmee je jouw keukenontwerp onderscheidend kunt maken. Biedt bijvoorbeeld eens een speciale messenindeling aan, of een indeling voor kruidenpotjes. Grote kans dat de klant dat onthoudt als hij gaat vergelijken. Op de foto zie je een aantal mooie voorbeelden. Kijk op Keukenwiki om meer te weten over speciale kast- en ladeindelingen.

Lees meer ...

Bestek-lade-indelingen.png

Onze LinkedIn: meer nieuws en meer volgers!

img-responsive

Het aantal volgers van de keukenwiki groeit gestaag. Logisch want we posten meer nieuws en weetjes! Meer weten? Volg ons op LinkedIn

Edit deze pagina