Nieuwsbrief/2022-03

Uit KeukenWiki

ATAG Benelux én Falmec Nederland: twee nieuwe ambassadeurs voor de keukenwiki!

De afgelopen maanden hebben ATAG Benelux én Falmec Nederland aangekondigd dat zij kennisvergroting in onze keukenbranche toejuichen. We zijn dan ook heel blij dat zij zijn toegetreden als ambassadeur. ATAG en Falmec zijn een mooie aanvulling op onze lijst van met ambassadeurs die ons al ondersteunen. Welkom!

Op de homepage van de keukenwiki vind je een overzicht van al onze ambassadeurs. Als je meer wilt weten over de producten die ATAG en Falmec leveren, klik dan op hun logo.

Falmec200px.svg
AtagBenelux200px.svg

Onze LinkedIn: meer nieuws en meer volgers!

Het aantal volgers van de keukenwiki groeit gestaag. Logisch want we posten meer nieuws en weetjes! Meer weten? Volg ons op LinkedIn

img-responsive

Hete zomers en koel/vries-combinaties

KoelVriesCombinatie.png

De zomer was heet en houdt maar niet op. De komende jaren wordt het er waarschijnlijk niet kouder op. Reden om een goede koel/vries-combinatie te adviseren, eentje die weinig werk geeft voor de gebruiker want die ziet liever buiten met een koud drankje. Alles over koeltechnieken en no-frost lees je in de keukenwiki:

Lees meer ...

Bruiswater van de multifunctionele kraan

Bruiswater zelf maken is helemaal populair. Maar wel weer een extra apparaat op je aanrecht waar de ruimte vaak beperkt is. Denk dan aan een multifunctionele kraan waar naast kokend, gefilterd en gekoeld water ook koolzuur aan toegevoegd kan worden:

Lees meer ...

Bruiswater-multifunctionele-kraan.jpg

Recirculeren bij afzuigkappen

Recirculatie-specialeModellen.jpg

In nieuwbouw is het verplicht en ook bij keukenrenovaties zie je het steeds meer: afzuigkappen met recirculatie in plaats van afvoer naar buiten. Eén van de redenen daarvoor is dat je geen warme lucht meer naar buiten blaast en dus minder warmte verliest. Het helpt het energieverbruik in de woning te beperken. Daarnaast geeft het meer mogelijkheden om bijvoorbeeld speciale modellen te ontwerpen die geen afvoerbuis nodig hebben. En ook qua installatie is het in veel gevallen eenvoudiger. Er zijn verschillende mogelijkheden van recirculatie, maar wat zijn nu precies de verschillen? Wat is bijvoorbeeld een plasmafilter en hoe werkt het? Daarvoor kijk je op keukenwiki:

Lees meer ...

Edit deze pagina