Nieuwsbrief/2021-03

Uit KeukenWiki

Eigenschappen werkbladen juist adviseren

Hoe meer je jouw toegevoegde waarde naar de klant vergroot, hoe meer jij je onderscheidt van de rest. Dat kun je doen door je kennis te optimaliseren. Bijvoorbeeld je kennis over werkbladen, want een werkblad is een belangrijk onderdeel van de keuken dat dagelijks bloot staat aan allerlei omstandigheden. Voor de klant is het belangrijk bij de keuze van het werkblad om op de volgende eigenschappen te letten. Dit wordt in de keukenwiki per werkblad besproken:

  • Krasbestendigheid
  • Hittebestendigheid
  • Vlekbestendigheid/hygiene/onderhoudsgemak
  • Zuurbestendigheid/chemische bestendigheid
  • Sterkte (breuksterkte) /stootvastheid
  • Drager

Lees meer ...

NB21-03 Werkbladen advies eigenschappen.jpg

Kokendwaterkranen: maar welke?

Bron afbeelding

Kokendwaterkranen zijn niet meer weg te denken uit de keuken. Maar welke adviseer je? Van de simpele kokendwaterkraan met alleen kokend water tot multifunctionele kraan waar wel 6 functies gecombineerd worden. Maar heeft de klant dat allemaal nodig of heeft hij daar niet genoeg kastruimte voor? Antwoord vind je bij de keukenwiki:

Lees meer ...


Werkbladafzuiging populair

Werkbladafzuiging is een steeds meer verkochte vorm van afzuigen. Logisch want er hangt niets in de weg: je hebt vrij zicht én je stoot je hoofd niet! Ideaal voor eilanden, maar ook voor het keukenblok tegen de muur. Kortom, er zijn nogal wat mogelijkheden: wat adviseer je jouw klant? Wat zijn de voor- en nadelen van ieder systeem?

Lees meer ...

Bron afbeelding

Meer milieuvriendelijke keukendeuren

PoedercoatKeukenfront.png

Steeds meer keukenfabrikanten hebben oog voor het klimaat en komen op de markt met meer milieuvriendelijke keukendeuren. Tegelijkertijd is de consument veeleisend als het gaat om de afwerking van een keukendeur. Het moet er niet alleen prachtig uitzien, maar ook bestand zijn tegen krassen, vlekken etc. Poedercoat afwerking is hier één van de mogelijkheden:

Lees meer ...

Nieuw personeel dat nog weinig van keukens weet?

Nieuwe medewerkers in onze branche, we hebben ze keihard nodig. Ook van buiten de keukenbranche. Als ze dan nog weinig van keukens weten, laat hen dan snel kennis maken met alles over keukens! Maak de 4 toetsen voor slechts € 40,00 per persoon. De keukentoets kan per wikionderwerp (Keukenapparatuur, Keukenkasten, Keukenwerkbladen en Keukenaccessoires) worden afgelegd en wordt aangeboden in een e-learning module. Als je meer dan 80% van de vragen goed hebt, ontvang je een certificaat per wiki-onderwerp. Als dat niet meteen lukt krijg je nieuwe vragen voorgeschoteld, net zo lang totdat je het gewenste resultaat hebt behaald. Zo leer je niet alleen veel over het betreffende product maar leer je ook de zoekfuncties van de keukenwiki gebruiken. Als jouw klant straks met een (lastige) vraag over keukens naar je toekomt, kun jij razendsnel vinden wat je zoekt! Wij horen terug van cursisten dat ze zich naderhand deskundiger voelen en daarmee zekerder. Dat heb je tegenwoordig hard nodig bij klanten die zich uitstekend voorbereiden voordat ze jouw showroom bezoeken.

Vraag je code aan bij: helpdesk e-businesscompany of vraag meer informatie bij Olga Kuiper.

NieuwPersoneel.jpg

Edit deze pagina