Nieuwsbrief/2023-02

Uit KeukenWiki

Hoe nieuwe medewerkers in de keukenbranche direct meer kennis krijgen…

Nieuwe medewerkers in onze branche moeten nog veel leren. Voordat je nieuwe mensen laat meelopen met een collega, is het handig en efficiënt om hen eerst de 4 certificaten van de keukenwiki te laten behalen. Dat duurt niet lang. Ze leren daarna sneller en kunnen gericht (kritische) vragen aan hun collega stellen.

Een vouchercode voor de 4 toetsen kost slechts € 40,00 per stuk.

Ben je een cursist via één van onze ambassadeurs, dan wordt de toetsvoucher gratis verstrekt.

Vraag het aan je werkgever of stuur een mailtje naar Olga Kuiper: olga@keukenwiki.nl

img-responsive

Hoe onze ambassadeurs hun voordeel doen met gratis toetsvouchers

Bron: toets-mij

Zoals hierboven vermeld hebben de ambassadeurs van de keukenwiki, toetsvouchers ter waarde van € 40,00 gratis tot hun beschikking. Het is mooi om te zien hoe de verschillende ambassadeurs daarmee omgaan:

Bij Grando Retail zit het maken van de keukenwiki-toetsen standaard in hun aannameprocedure van nieuwe medewerkers. Bij I-kook zijn ze bezig om dit te integreren in hun keukencoach-opleiding en de accountmanagers van ATAG en Novy nemen de keukenwiki standaard mee in hun dealer-bezoeken en creëren daarmee toegevoegde waarde.

Hoe ga jij de keukenwiki benutten?

Horen jullie ook thuis in de mooie rij van ambassadeurs? Neem dan vrijblijvend contact op met Olga Kuiper: olga@keukenwiki.nl

Ambassadeurs van de KeukenWiki

Keuken en achterwand

Ontwerp je een keuken, dan is de achterwand altijd een onderwerp van gesprek. Hoe zit het met elektra? Lever je de wandcontactdozen mee of adviseer je daar alleen in? Hoe wordt de achterwand afgewerkt? Het kan op veel verschillende manieren en van vrijwel ieder werkbladmateriaal is het mogelijk om bijpassende achterwanden of smetplinten mee te leveren. Smetplinten zijn laag tot ca 20 cm. en budgetvriendelijker dan volledige achterwanden. De muur erboven zal wel behandeld moeten worden met een goed afneembare muurverf.

Lees meer ...

Dekton - Khalo.jpg

Vragen over de kokendwaterkraan

Nieuwsbrief2023-02-Kokendwaterkraan.jpg

Als er één product is dat de laatste jaren een opmars heeft gemaakt in de keuken, dan is het wel de kokendwaterkraan. Hij is handig, snel en consumenten die eenmaal een kokendwaterkraan gehad hebben, willen hem in hun volgende keuken opnieuw. Inmiddels zijn er meerdere merken op de markt verkrijgbaar, met ieder hun eigen specifieke designs, kleuren en mogelijkheden.

Vragen die je als adviseur nog wel eens krijgt over een kokendwaterkraan gaan vaak over:

  • Energieverbruik
  • Veiligheid
  • Kosten
  • Ruimte in de spoelkast
  • Hoe zit het met bruisend water?

Het is belangrijk om hierover de juiste antwoorden te kunnen geven.

Lees meer ...

Energielabels koel- en vrieskasten

In maart 2021 is het energielabel voor koel- en vrieskasten vernieuwd. Wat betekenen de nieuwe labels? De indeling loopt van A tot en met G waarbij A de meest zuinige machine is. Op het energielabel staat verder aangegeven wat het energieverbruik per jaar is. Dit gebeurt met een standaard meetmethode. Daarmee kun je vrij nauwkeurig inschatten wat een apparaat kost per jaar qua energie.

De indeling A tot en met G is niet één op één vergelijkbaar met de oude indeling. Apparaten die voorheen A+++ hadden, kunnen nu B,C of D zijn. De labeling is vooral handig om apparaten makkelijk met elkaar te kunnen vergelijken. Een toestel met label B verbruikt gemiddeld 50% van de energie van een apparaat met label E. Er wordt bij het afgeven van het energielabel ook rekening gehouden met compensatie factoren zoals indeling, functies en inbouw of vrijstaand.

Lees meer ...

Energielabel-2023.png

De Keukenwiki groeit gestaag

img-responsive

We hebben een verdubbeling van onze website bezoeken ten opzichte van vorig jaar. Én we posten meer nieuws en weetjes! Volg ons op LinkedIn

Edit deze pagina