Hoofdpagina

Uit KeukenWiki
Versie door Ilonka (overleg | bijdragen) op 6 jun 2024 om 11:30
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Welkom

Welkom op de KeukenWiki. Hier vind je hét naslagwerk voor zowel de beginnende als voor de geroutineerde keukenadviseur en voor iedereen die zich met keukens bezighoudt. De Keukenwiki is een initiatief van INretail in samenwerking met de leveranciers en retailers uit de keukenbranche. Onze ambassadeurs, welke onderaan deze pagina te vinden zijn, maken de wiki financieel mogelijk. De keukenwiki is een kennisbank met onafhankelijke productinformatie en heeft als doel de keukenverkoper en iedereen in de keukenbranche de kans te bieden zichzelf deskundiger te maken. Zodra je de informatie uit deze wikipedia voldoende hebt doorgenomen, bieden wij je de mogelijkheid om een toets af te leggen waarvoor een certificaat behaald kan worden.

Kosten

De kosten voor jouw inlogcode met toegang tot de 4 toetsen en 4 certificaten bedragen €40,- excl. BTW ongeacht aantallen of lidmaatschap van INretail. De inlogcode blijft 3 maanden geldig zodat je voldoende tijd hebt om de toets te halen.

Toets

De keukentoets kan per wikionderwerp (Keukenapparatuur, Keukenkasten, Keukenwerkbladen en Keukenaccessoires) worden afgelegd.

Meer weten

Meer weten en vragen over het verkrijgen van een inlogcode voor de keukentoets: Olga Kuiper, projectleider Keukenwiki of bel (06-51 49 53 67)

Keukenapparatuur compilatie325px.png

Keukenapparatuur

De meeste consumenten kiezen voor een keuken met inbouwapparatuur, waar het in deze wikipedia met name over gaat. Inbouwapparatuur heeft door zijn snelle technologische ontwikkelingen altijd de vernieuwing gebracht in de keuken. De nieuwste snufjes spelen goed in op de veeleisende consument van vandaag. Het is belangrijk dat je als verkoper goed op de hoogte bent van de mogelijkheden van apparaten zodat je jouw advies exact kunt afstemmen op de wensen van de klant. In deze wikipedia praten we met name over de volgende inbouwapparatuur:

Lees verder

Keukenkasten compilatie325px.png

Keukenkasten

De keukenkast dient nog steeds als berging van voorraad, serviesgoed, keukengerei of als behuizing van keuken-inbouwapparatuur. Echter de ontwikkelingen op dit gebied, zoals de verscheidenheid aan modellen, de al dan niet, extra brede ladekasten met handige opbergaccessoires en de vele bewegings-systemen waardoor het openen van deuren en lades vanzelf lijkt te gaan, zorgen ervoor dat de keukenkast de laatste decennia een ware metamorfose heeft ondergaan. De consument heeft echt wat te kiezen! Een taak met grote toegevoegde waarde voor jou om de klant hierin wegwijs te maken.

Lees verder

Keukenwerkbladen compilatie325px.png

Keukenwerkbladen

Het werkblad is de afdekking die op de onderkasten van een keukenblok wordt geplaatst, zodat erop gewerkt kan worden. Samen met het spoelcentrum vormt een werkblad het aanrecht. Belangrijk bij de keuze van een werkblad is het materiaal waarvan het is gemaakt, omdat de verschillende eigenschappen van de materialen bepalend zijn voor het gebruik. De eigenschappen tezamen met de uitstraling en het budget van de klant bepalen uiteindelijk de keuze van het werkblad. Globaal hanteren we onderstaande indeling in werkbladen:

Lees verder

Keukenaccessoires compilatie325px.png

Keukenaccessoires

Bij de aankoop van een keuken zijn keukenaccessoires nog weleens een sluitpost waarop bezuinigd wordt terwijl het voor veel comfort voor de klant kan zorgen. Door alle mogelijkheden te kennen en te bespreken, kun je de koper gefundeerd laten kiezen welke systemen echt nodig zijn om zodoende aansluiting te vinden bij zijn wensen in relatie tot zijn budget. Veel verkochte accessoires zijn:

Lees verder

Header Nieuwsbrief02.png

Nieuwsbrief Juni 2024

Welkom bij de nieuwsbrief van de Keukenwiki! De nieuwsbrief komt 4x per jaar uit: eind februari, eind mei, eind augustus en eind november. Help mee om de keukenwiki te promoten: we willen heel graag dat de keukenwiki optimaal gebruikt gaat worden!

Lees verder


Ambassadeurs van de KeukenWiki

De Keukenwiki is een initiatief van INretail in samenwerking met de leveranciers en retailers uit de keukenbranche.


Inkoop- en dienstverleningorganisatie voor keukenretailers

Inkoop- en marketingorganisatie van keukens en sanitair

Coöperatieve inkoop- en dienstverleningsorganisatie voor keukenretailers

INretail is een vereniging die opkomt voor de belangen van non-food retailers.

Leverancier van huishoudapparaten: Bosch, Siemens, Gaggenau, NEFF en Constructa

Leverancier van professionele- en huishoudapparaten: Electrolux, AEG en Zanussi

Leverancier van maatwerkbladen en accessoires voor de keuken en badkamer

Leverancier van duurzame keukenwerkbladen

Keuken- en badkamer verkoopbedrijf met 36 filialen in Nederland en 9 filialen in België

Leverancier van afzuigkappen, kookplaten en accessoires

Fabrikant en leverancier van kokendwaterkranen

Italiaanse HPL design producent voor de afwerking van keukenbladen

Leverancier van huishoudelijke- en keukenapparatuur

Leverancier van lade-, klapdeur en scharniersystemen: Van Hoecke, Blum, Orgalux, TA’OR

Designvakblad voor keukenadviseurs en (interieur)architecten

Keukenverkoopbedrijf met 27 filialen

Keuken- en Interieur Magazine

Leverancier van huishoudapparaten: ATAG, Pelgrim, Etna, Hisense en Asko

Leverancier van kookafzuigingen met techniek zonder vetfilter

Het zakelijke platform voor de keuken branche

Leverancier van hoogwaardige Italiaanse Designfornuizen

Innovatieve Oplossing voor Schonere en Gezondere Keukens

Edit deze pagina