Gebruiker:Ilonka/kladblok02: verschil tussen versies
Regel 1: | Regel 1: | ||
− | {{ | + | {{TitelVerbergen}}{{Nieuwsbrief Header |
|maand=mei 2021 | |maand=mei 2021 | ||
}}{{NieuwsbriefAfbRechts | }}{{NieuwsbriefAfbRechts |
Versie van 11 nov 2021 10:38
Nieuwsbrief
Snel productinformatie overbrengen aan nieuw personeel? KeukenWiki-Toets!
Nieuwe medewerkers in onze branche kunnen snel kennis maken met alles over keukens! Maak de 4 toetsen voor slechts € 40,00 per persoon. De keukentoets kan per wikionderwerp (Keukenapparatuur, Keukenkasten, Keukenwerkbladen en Keukenaccessoires) worden afgelegd en wordt aangeboden in een e-learning module. Als je meer dan 80% van de vragen goed hebt, ontvang je een certificaat per wiki-onderwerp. Als dat niet meteen lukt krijg je nieuwe vragen voorgeschoteld, net zo lang totdat je het gewenste resultaat hebt behaald. Zo leer je niet alleen veel over het betreffende product maar leer je ook de zoekfuncties van de keukenwiki gebruiken. Als jouw klant straks met een (lastige) vraag over keukens naar je toekomt, kun jij razendsnel vinden wat je zoekt! Wij horen terug van cursisten dat ze zich naderhand deskundiger voelen en daarmee zekerder. Dat heb je tegenwoordig hard nodig bij klanten die zich uitstekend voorbereiden voordat ze jouw showroom bezoeken. Vraag je code aan bij: helpdesk e-businesscompany of vraag meer informatie bij Olga Kuiper.
Nieuw energielabel én QR-code voor consumenten per 1 maart 2021
Keukenapparaten als ovens, afzuigkappen, lampen en verlichtingsarmaturen, verwarmingstoestellen, vaatwassers en koel- en vriesapparatuur hebben vanaf 1 maart 2021 een overzichtelijker energielabel gekregen.
De indeling van de bekende gekleurde labels is veranderd zodat consumenten in de winkel én online sneller kunnen zien hoe hoog of hoe laag het energieverbruik is.
Nieuw is de QR-code waarmee consumenten extra informatie kunnen krijgen over het apparaat waarin ze geïnteresseerd zijn door het te scannen met hun smartphones.
Zorg dat je meer weet dan jouw klant!
Slimme keukenapparatuur (smart kitchen) voor smart-klant
Tegenwoordig zijn smart-keuken-inbouwapparaten niet meer weg te denken in huis (smart home). Zo maakt slimme keukenapparatuur van de keuken een slimme keuken. Je kan de oven op afstand aanzetten en in de supermarkt zien wat er nog in de koelkast ligt.
Met handige apps op je smartdevice kunnen die keukenapparaten bediend worden. De grote inbouwapparatuurmerken werken allemaal met een app. Uiteraard zal deze ontwikkeling zich gestaag voortzetten.
Keukenadviseurs wees voorbereid op de smart-klant.
De nieuwste frontafwerking in keukendeuren: Specials!
Nieuwe hoogwaardige technologieën in kunststoffen maar ook in keramiek-achtige materialen en poedercoat, zorgen voor enorme keuzemogelijkheid in frontmaterialen. De ene keukendeur is de andere niet. Als die veeleisende klant tegenover jou staat wil hij/zij alles weten.
“Be prepared”!
Gesinterde werkbladen: voor ruwe bolsters én buiten
Of het nou vriest, dooit, het woestijnachtig heet is: een gesinterd werkblad kan eigenlijk overal geplaatst worden.
Bij het sinteren verhit men materiaalkorrels tot op een temperatuur waarop ze net niet smelten. Op die manier groeien de contactpunten tussen de korrels, waardoor een zeer hard materiaal kan ontstaan.
De klant voor een buitenkeuken kan nooit beter af zijn.
Dé keukenaccessoire: het inbouw-vacumeerapparaat
Een inbouw-vacumeerapparaat is uiterst compact, wordt in het werkblad ingebouwd (pop-up systeem) en heeft ook nog een marinadefunctie. Zo kunnen etenswaren langer bewaard worden en blijft de kwaliteit en de smaak beter behouden.
Het apparaat speelt in op de trend om minder voedsel te verspillen. Een dergelijk vacumeerapparaat wordt geleverd met bewaardozen, wijnstop en herbruikbare zakjes waarmee ook sous-vide gekookt kan worden. Het is een alternatief voor de vacumeerlade of een los vacumeerapparaat en neemt geen ruimte in op het aanrecht.
Voor de klant die wars is van voedselverspilling en vooral vóór de smaak gaat.