Nieuwsbrief/2022-01

Uit KeukenWiki
< Nieuwsbrief
Versie door Ilonka (overleg | bijdragen) op 14 apr 2022 om 12:17
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Nieuw logo keukenwiki

De keukenwiki heeft een nieuw logo. Dat heeft te maken met de positionering van de keukenwiki naar een breder publiek, zowel richting consument, leveranciers en (werknemers van) keukenretailers. Dat geeft de stuurgroep en ambassadeurs de vrijheid om de keuzes te maken die noodzakelijk zijn voor het optimaal functioneren van de Keukenwiki.

In het Keukenwiki logo staat gedurende een overgangsperiode van 6 maanden nog de tekst Powered by INretail. Na deze periode zal het ‘Powered by INretail’ uit het logo verdwijnen. INretail blijft ambassadeur en lid van de stuurgroep. Tevens blijft Inretail de administratie verzorgen.

{{{bron-afbeelding}}}

Gratis toetsvouchers voor ambassadeurs én leerlingen van het HMC!

{{{bron-afbeelding}}}

inlog omgeving

Het HMC (Hout- en Meubileringscollege) heeft de voordelen van de keukenwiki ook ontdekt! Aangezien de keukenwiki schoolverlaters van HMC graag wil aanmoedigen om in de keukenbranche te komen werken, hebben we besloten om de toetsen gratis ter beschikking te stellen aan de leerlingen van het HMC!

Dat onze ambassadeurs in 2022 hun cursisten gratis toetsvouchers kunnen aanbieden ter waarde van € 40,00 per toetsvoucher, weten jullie al. Reden temeer om je aan te sluiten als ambassadeur van de keukenwiki.

Neem vrijblijvend contact op met Olga Kuiper.

Nieuwe ambassadeurs voor de keukenwiki

We zijn heel blij dat Ikook met 27 filialen in Nederland recent bij ons is aangesloten.

Daarnaast zijn er 2 vakbladen die ons ondersteunen via ambassadeurschap in natura middels advertising en redactionele aandacht. Je vindt ons terug in de laatste KIM (Keuken- en Interieur Magazine) en de nieuw te verschijnen DVK (Design Vakblad Keukens).

Lees het artikel in KIM

{{{bron-afbeelding}}}

Keukenverkoopbedrijf met 27 filialen

{{{bron-afbeelding}}}

Designvakblad voor keukenadviseurs en (interieur)architecten

{{{bron-afbeelding}}}

Keuken- en Interieur Magazine


Thuis werken en het geluidsniveau van de vaatwasser

{{{bron-afbeelding}}}

Ook al lijkt Corona milder te worden, de verwachting is dat er veel mensen 1 of meerdere dagen per week thuis zullen blijven werken. Dan wil je zo min mogelijk “ruis” om je heen. Wanneer je de vaatwasser liever overdag aanzet zodat je optimaal gebruik kunt maken van de energie die je opwekt via je zonnepanelen, of wanneer je vlakbij de vaatwasser slaapt, dan is het reduceren van geluid van je vaatwasser eentje om rekening mee te houden:

Lees meer ...

Hooikoorts en filters van afzuigkappen

Het voorjaar breekt gelukkig bijna weer aan maar ook het pollenseizoen! Verdiep je in afzuigkappen met (recirculatie)filters die op effectieve wijze de lucht zuiveren van bacteriën, schimmels en pollen. Lees meer in de keukenwiki:

Lees meer ...

{{{bron-afbeelding}}}

Edit deze pagina