Nieuwsbrief/2023-01

Uit KeukenWiki
< Nieuwsbrief
Versie door Ilonka (overleg | bijdragen) op 23 feb 2023 om 11:22
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Nieuw in de keukenbranche? Vergroot snel je kennis met de keukenwiki

Ben je nieuw in de keukenbranche in welke functie dan ook, doe dan snel nieuwe kennis op bij dé kennisbank op het gebied van keukens, de keukenwiki.

De online toetsomgeving leid je kriskras door de keukenwiki waardoor je kennis opdoet en de zoekfuncties leert gebruiken. Als je de vragen goed hebt beantwoord dan ontvang je een certificaat per keukenwiki onderdeel: apparatuur, kasten, accessoires en werkbladen. Heb je niet genoeg vragen goed dan krijg je vanzelf andere nieuwe vragen voorgeschoteld.

Onze ervaring leert dat je tussen de 1 en 2 uurtjes per toets bezig bent. Een vouchercode voor de 4 toetsen kost slechts € 40,00 per stuk.

Ben je een cursist via één van onze ambassadeurs, dan wordt de toetsvoucher gratis verstrekt.

Vraag het aan je werkgever of stuur een mailtje naar Olga Kuiper: olga@keukenwiki.nl

img-responsive

Afzuigen: vetfilter of vetverwijdering door centrifugaalkracht

Nieuwsbrief2023-01-Centrifugaalkracht.jpg

Naast de bekende vetfilters is er een andere manier om vet uit kookdampen te verwijderen, namelijk via centrifugaalkracht. Hierbij wordt de lucht door een smalle opening aangezogen en vervolgens in de afzuigkap versneld. Daarbij wordt de lucht met hoge snelheid door twee bochten geleid en door de centrifugaalkracht wordt het vet van de lucht afgescheiden. Het vet blijft achter op een smalle vangschaal en kan met een doek afgenomen worden.

Lees meer ...

Welke spoelbak is de beste keuze?

In spoelbakken is er veel keuze voor klanten: maar wat is nu de beste keuze voor jouw klant? Goud, zwart en koper zijn trendy. En wil de klant een extra brede spoelbak waar ook bakblikken en grotere pannen in zijn geheel in passen? Misschien zo’n handig restbakje? En van welk materiaal - de ene spoelbak vergt nu eenmaal wat meer onderhoud dan de andere. En dan zijn er nog maar liefst 5 verschillende manieren om een spoelbak in te bouwen. Er valt kortom meer dan genoeg over te vertellen! Even je kennis checken?

Lees meer ...

Nieuwsbrief2023-01-Spoelbak.jpg

Keramische werkbladen

Nieuwsbrief2023-01-Keramisch werkblad02.jpg

Bespreek je wel eens een keramisch blad met je klant? Voor keramiek zijn een paar goede argumenten: ten eerste de uitstraling. Er zijn heel speciale decors verkrijgbaar. Vooral de diepe glans die mogelijk is, geeft een unieke, uitgesproken look aan de keuken. Een keramisch blad is zeer goed hittebestendig en bovendien zeer hard. Een keramisch blad heeft ook een nadeel: het is gevoeliger dan andere bladen voor stoten en chippen. Gelukkig bieden verschillende leveranciers daar inmiddels ook oplossingen voor aan waarmee de randen minder kwetsbaar worden.

Lees meer ...

Vouwdeuren, klepkasten, lifdeuren

Wandkasten zie je tegenwoordig minder vaak in keukens. Vaak willen klanten een vrije achterwand met bijvoorbeeld planken in plaats van kasten. Toch zijn er prima oplossingen te leveren waar je misschien niet zo snel aan denkt, maar die mooi zijn en veel extra opbergruimte bieden voor de klant. Denk bijvoorbeeld aan lage klepkasten, liftdeuren of vouwdeuren. Deze hebben een aantal voordelen waar je misschien niet zo snel aan denkt. Wat de mogelijkheden zijn lees je uiteraard op de keukenwiki.

Lees meer ...

Klapdeurenbeslag voor liftdeureb.jpg

Onze LinkedIn: meer nieuws en meer volgers!

img-responsive

Keukenwiki groeit gestaag. Logisch want we posten meer nieuws en weetjes! Meer weten? Volg ons op LinkedIn

Edit deze pagina